PAKT ZA MLADE: Vabimo vas na mreženje mladih z delodajalci v Celju, Inkubator Savinjske regije, 30.6.2019 ob 10h

Vabimo Vas, da se nam pridružite na dogodku regionalnega mreženja z delodajalci in mladim predstavite svoje delo in organizacijo ter odgovorite na njihova morebitna vprašanja.

Regionalno mreženje mladih z delodajalci: CELJE bo potekalo v četrtek, 30. maja 2019 med 9:30 in 13:00 v prostorih Inkubatorja Savinjske regije, Mariborska cesta 7 (3. nadstropje, 3000 Celje.

Mladi potrebujejo ustrezno podporo pri prehodu iz študija v prvo zaposlitev, ki mora biti predvsem praktično naravnana. Da bi to lahko dosegli, je zanje ključnega pomena mreženje, sodelovanje s podjetji, izobraževalnimi ustanovami in mladinskimi organizacijami.

Pakt za mlade (angleško Pact for Youth) zato predstavlja medsebojno sodelovanje poslovnih in EU voditeljev na pobudo CSR Europe, z namenom povečati poslovno-izobraževalna partnerstva za zaposljivost in vključenost mladih. V Sloveniji mreženje izvaja Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO.

Vabimo Vas, da se nam pridružite na dogodku regionalnega mreženja z delodajalci in mladim predstavite svoje delo in organizacijo ter odgovorite na njihova morebitna vprašanja. Regionalno mreženje mladih z delodajalci: CELJE bo potekalo v četrtek, 30. maja 2019 med 9:30 in 13:00 v prostorih Inkubatorja Savinjske regije, Mariborska cesta 7 (3. nadstropje, 3000 Celje. Kampanja združuje več kot 100 mladih s celotne Slovenije s potencialnimi delodajalci.

Regionalno mreženje mladih z delodajalci v Mariboru je potekalo v petek, 17. maja 2019 v prostorih Štajerske gospodarske zbornice. Na dogodku je bilo prisotnih 32 udeležencev, od tega 9 podjetnikov, 20 mladih in 3 predstavniki izobraževalnih organizacij. Mladi, podjetniki in predstavniki izobraževalnih organizacij so ugotovili, da so tovrstna srečanja nujna za povezovanje mladih z delodajalci v regiji, pa tudi za povezovanje podjetnikov s podjetniki in izobraževalnimi ustanovami.

Mladi Vas potrebujejo kot primer uspešnega delodajalca in osebe iz poslovnega sveta z veliko izkušnjami, Vi pa morda energijo in ideje mladih ter potencialni kader za zaposlitev. Verjamemo, da bomo tako skupaj prispevali k zagotavljanju družbene odgovornosti – h krepitvi ekonomske, zakonske, etične in filantropske odgovornosti.

Prijave in pisma o nameri ter druge možnosti sodelovanja zbiramo na naslovu info@irdo.si. Vse podrobnosti o dogodku in projektu najdete na spletnih straneh: www.irdo.si (uradna spletna stran organizacije) in pa http://www.paktzamlade.si/ (uradna spletna stran slovenske veje projekta Pact for Youth).  Kontakt: 031 344 883.