Mini Ročni Polno Barvni Tiskalnik Mbrush printpen dolgotrajne premaz fiksativa neprepustna za Mbrush hangheld barvni tiskalnik #R20

€14.72 €11.77 Brezplačna dostava

Oznake: mbrush tiskalnik, logotip tiskalnik, xuli, portabl tiskalnik, tiskalnik tatoo, printpen, mbrush, ročni brizgalni tiskalnik, kava machin, battery grip fujifilm.

Na zalogi

Opis

  • Blagovna Znamka: WILLITA
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: premaz fiksativa
  • Vrsta: premaz fiksativa

Poskrbeti morate samo za to, da uporablja plast, je učinek nepremočljiva in močan oprijem, in se lahko uporablja na oblačila, plastika, kovine, stekla, keramike, lesa in drugih materialov.

Nasvet: Ko je natisnjena na oblačilih, je ni mogoče več odstraniti.Prosimo prakse na papir, preden tiskanje pred tiskanjem.Da bi se izognili odpadkov zaradi tiskarske napake.

Navodila:

1. Očistite površino, ki naj se natisnejo, in poskrbite, da je površina suha in čista.

2. Uporabite ustrezno količino premaza na natisnjene površine in nanesite enakomerno z gobo.Bodite prepričani, da počakajte 5 minut za premaz za celoti ustreza materiala.To določitvi in nepremočljiva učinek je najboljši.

3. Posuši z vročega zraka, puhala, se ga dotaknite brez lepljenje je

4. Poravnajte tiskanje položaj tiskalnik z zračno sušeni premaz, in tiskanja vzorec ali besedilo na nanos.

Če tiskanje na oblačila, da se prepreči sprememba barve, ki jih povzroča ponavljajoče pranje, je priporočljivo, da se uporablja plast zaščitne fiksativa po tiskanje, vzorec, da se doseže namen varstva vzorec.

paket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Ocena: 0 out of 5 (0 votes)

Podaj mnenje

Ocena