Prilagodljiva Gume, Ki Je Nasvet Oblikovanje Pero Izbrisala Slikarske Krtače, Keramika Keramika Kiparstvo Kit Teksturo Znamk Za Kiparstvo Vosek Za Izdelavo

€7.85 Brezplačna dostava

Oznake: keramični decal, na gramofon gline, električni lončenine kolo, odejo tkanine, lončarstvo orodje, ribe lončenine, keramična peč, Žiga, preprost prst prstan za dekleta, moderna tekstura stanja.

Na zalogi

Opis

  • Vrsta Debelo: No
  • Nastavite Vrsto: No
  • Blagovna Znamka: COMIART
  • Material: Les
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Les

Glina Barve Kiparstvo Oblikovalci – Prilagodljiva Gume, Ki Je Nasvet Oblikovanje Pero Izbrisala Slikarske Krtače, Carving Orodja

5 RAZLIČNIH NASVETOV – [1]Kota Dleto: Ustvarijo izrazne poteze.Delo od debele, tanke in da natančne oznake. [2]Pokal Dleto: Prilagodite linije in robove.Vrežem in odstranjevanje barve. [3]Ravno Dleto: Mešanica in mix barve na paleti in ustvarjanje stanovanje, tudi kapi barve. [4]Taper Točke: Uporablja in oblikovanja barve.Mešanica oglje in pastel.Ustvarite linearne poteze in se široko odločno znamk. [5]Pokal Krog: Premikanje težkih barve, nadzor debele barve, ustvarite mehki robovi in mešanica pastelnih in oglje.

SREDNJE TRDNOSTI – Zelo prilagodljiv nasveti skoraj tako dobro kot svoj prst vendar pa lahko dobite na drobne področjih.Nasveti so tako mehko in prožno, vendar ponujajo dostojno upor, in bi obliko gline učinkovito.

BREZ PADCA IZ KOVINE, Zelo dobra kvaliteta, oblikovanje orodij.Dobro narejen, ročaji so debelejši od najbolj čopiči.Je nikakor ne za nasvete, padejo ven metal holding njih.

VSESTRANSKI OBLIKOVANJE SET – Ti oblikovalci so odlični za mešanje sestavin za umetnost, kot so barvne svinčnike, glina projektov, mehki pasteli, oljno slikarstvo, maskiranje tekočine, kiparstvo, Pan Pastel, oglje, grafit itd.

PARAMETER (PRIBL.) – 16/6.3, v celotni dolžini z lesenim ročajem.Nasvet material: guma.

paket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Ocena: 0 out of 5 (0 votes)

Podaj mnenje

Ocena